بازارهای مالی جهان طی روزهای آینده تمرکز زیادی بر روی آمارهای مهم اقتصادی آمریکا چین و بریتانیا دارند. تحلیلگران بر این باورند که قیمت جهانی فلزات گرانبها به خصوص طلا و نقره طی روزهای آینده تحت تاثیر نوسانات ارزش دلار و آمارهای تورم آمریکا قرار خواهد داشت.
تحلیلگران اینوستینگ بر این باورند که قیمت جهانی فلزات گرانبها به خصوص طلا و نقره طی روزهای آینده تحت تاثیر نوسانات ارزش دلار و آمارهای تورم آمریکا قرار خواهد داشت.
در آغاز سال میلادی ۲۰۱۷ قیمت هر اونس جهانی طلا ۱۱۵۱ دلار بود و اگر چه روند پر فراز و نشیبی را طی کرد اما بر موج صعود سوار شد و در ۸ سپتامبر (۱۷ شهریور ماه) به بالاترین قیمت خود یعنی ۱۳۵۴ دلار رسید.
بانک آمریکایی گلدمن ساچز پیش بینی کرد، قیمت طلا در اواسط سال ۲۰۱۸ به ۱۲۰۰ دلار در هر اونس کاهش می یابد اما سپس در پایان سال ۲۰۲۰ همزمان با افزایش تقاضای طلای بازارهای نوظهور،به یک هزار و ۳۷۵ دلار در هر اونس افزایش می یابد.
عضو هیئت مدیره اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا گفت: شرایط موجود و اعمال مواردی مانند مالیات بر ارزش افزوده موجب شده قیمت شمش در ایران نسبت به سایر کشورها بالاتر باشد.
تحلیلگران اقتصادی بر این باورند که قیمت طلا در سال ۲۰۱۸ میلادی تحت تاثیر افزایش بدهی های آمریکا، رشد اقتصادی چین و هند و تشدید تنش های سیاسی با افزایش بیشتری روبرو خواهد شد.